Το Γραφείο Intercontact travel services, ιδρύθηκε to 1978, στελεχώθηκε από την αρχή με μια εκλεκτή ομάδα συνεργατών και ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον χώρο του γενικού τουρισμού. Λειτούργει εκ τότε (σχεδόν 30 χρόνια πλέον) προσφέροντας τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του.


Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας σε όλο το φάσμα του τουρισμού και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, έχουμε ως στόχο την δημιουργία και παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα τουριστικών υπηρεσιών που αφορούν τόσο τα οργανωμένα όσο και τα ατομικά ταξίδια προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές για όλη την Ελλάδα, με έμφαση την οργάνωση συνεδρίων καθώς και στον εισερχόμενο τουρισμό. Πιο συγκεκριμένα, ένας μεγάλος αριθμός σχολείων του εξωτερικού έχει εμπιστευτεί το γραφείο μας για την σχεδίαση και διεξαγωγή των επισκέψεων τους στην χώρα μας.

 

Με κύριο άξονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας, το σεβασμό στον ταξιδιώτη και την αξιοπιστία μας ευελπιστούμε στην εξυπηρέτηση όλων των ταξιδιωτικών αναγκών των πελατών μας και στην πραγματοποίηση του ονειρεμένου ταξιδιού τους.